Kontakt oss

Skrin inn mail og hva det gjelder så tar vi kontakt.

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

IMG_3049.jpg

Trening

Klatring er definert som en teknisk styrkeidrett av Olympiatoppen. Det er derfor viktig å forbedre teknikken eller bevegelsesrepertoaret, samt trene spesifikt for å bli sterkere. Samtidig har vi alle våre svakheter som vi bør utfordre. Hos noen går disse mest på bevegelse eller teknikk, mens hos andre kan det være styrke.  Som trenere mener vi at personlig oppfølging er vår beste måte å hjelpe klatrere. Først ved personlig oppfølging over en viss tid kan vi på en systematisk måte definere det som bør være den enkelte klatrers fokusområde. Når fokusområde er definert kan vi sammen sette opp et opplegg som ivaretar dette samt at de andre elementene ved klatring ikke blir glemt. 

Når dette er sagt er det fortsatt en god del grunnleggende tekniske ferdigheter samt styrkeøvelser som kan læres bort uten altfor god kjennskap til klatreren. Hvis ønske om enkelttimer er det en fordel at det avtales et spesielt fokus for timen, som for eksempel dynamiske bevegelser, core-trening for klatring osv.

 

 • Personlig oppfølging: I Trondheim og Oslo har vi mulighet til personlig oppfølging.  
  • I Trondheim har Getchaclimb v/Martin Mobråten inngått en avtale om kurs på Trondheim Klatresenter. Det kommer til å tilbys kurs over en tidsperiode på 5 * 1,5  time og enkelttimer. Kursene har oppstart i uke 37 og vil foregå tirsdager og torsdager kl 19.00. Enkelttimer på forespørsel. For mer informasjon og påmelding sjekk ut www.trondheim-klatresenter.no
   • Pris kurs 1500,- per deltager
   • Pris enkelttime 700,-
  • I Oslo vil Getchaclimb v/Kenneth Elvegård tilby kurs og enkelttimer. Mer info om påmelding og priser kommer. Foreløpig kan Kenneth kontaktes pr mail eller tlf (se kontakt).

 

 • Kurs teknikk og styrke/utholdenhet: Getchaclimb kan tilby kurs over 1-3 dager utenfor Trondheim og Oslo.  Fokuset her kan være teknikk, styrke/utholdenhet eller en kombinasjon. Kurset resulterer i et fokusområde og en treningsplan for deltagerne. Kursene kan med fordel arrangeres i forbindelse med at Getchaclimb er i byen for rutesetting. Kurset kan ha opptil 5 deltagere pr. instruktør så hvis klubben/klatresenteret får med flere blir prisen pr deltager midre.
  • Pris 2500,- per dag pr instruktør

 

 • Kurs rutesetting: Trenger klubben/klatresenteret ditt kurs i rutesetting tilbyr vi dette. Kurset kan med fordel arrangeres i forbindelse med at Getchaclimb er i byen for rutesetting.
  • Pris 2500,- per dag pr instruktør

 

Det er ikke mva på kurs men ved kurs utenfor Oslo og Trondheim kommer reisekostnader i tillegg.